Aanbod per school

De Monitor Keuzedelen levert niet alleen op landelijk maar ook op schoolniveau interessante informatie op. Bijvoorbeeld om de samenwerking op te kunnen zoeken tussen scholen bij het ontwikkelen van materiaal voor keuzedelen. Daarom vind je op deze pagina het aanbod van keuzedelen van alle bekostigde scholen die informatie aanleveren voor de Monitor Keuzedelen.

In onderstaande tabel kun je het keuzedelenaanbod inzien van alle scholen die informatie hebben aangeleverd voor de Monitor Keuzedelen.

Door in de tabel een kwalificatie te kiezen, worden de keuzedelen getoond die door de scholen worden aangeboden bij deze kwalificatie. Desgewenst kunnen één of meerdere specifieke scholen worden geselecteerd. Kies de school/scholen en klik onderaan op ‘apply’.

In onderstaande tabel kun je zien bij welke kwalificatie scholen bepaalde keuzedelen aanbieden.

Door in de tabel een keuzedeel te kiezen, worden de kwalificaties getoond waarbij de scholen het keuzedeel aanbieden. Desgewenst kunnen één of meerdere specifieke scholen worden geselecteerd. Kies de school/scholen en klik onderaan op ‘apply’.

Let op: De gegevens zijn aangeleverd in april/mei 2018. Niet alle scholen hebben aan de monitor meegedaan en een aantal scholen geeft aan het aanbod niet volledig te hebben kunnen aanleveren. We willen daarom vragen om terughoudend om te gaan met het trekken van conclusies uit dit overzicht.

Wij gebruiken cookies om het bezoeken van onze website gemakkelijk en gebruiksvriendelijk te maken. Lees meer over cookies.