Voortgang,Keuzedelen

Opbrengst themabijeenkomst ‘Examineerbaarheid van keuzedelen’

26 mrt , 2018  

Bij de start van de herziening is over veel onderwerpen die de herziening raken discussie gevoerd. Deze discussie heeft scherpte aangebracht in de inrichting van de herziene structuur, waarbij keuzedelen een stevige rol spelen. Nu scholen en andere betrokken partijen – minimaal – een jaar lang praktijkervaring hebben opgedaan komen er nieuwe inzichten naar boven. Zo zijn er knelpunten naar boven gekomen rond de examineerbaarheid van keuzedelen. Herziening MBO heeft hier een themabijeenkomst over georganiseerd.In dit verslag lees je de uitkomsten van de themabijeenkomst. Je leest over de knelpunten die scholen ervaren. Zoals keuzedelen waar te veel examenvormen voor nodig zijn, die daarom tijdrovend en kostbaar zijn. Ook lees je welke handvatten en oplossingsrichtingen er zijn bedacht door examenleveranciers, SBB, MBO Raad en het Kennispunt Onderwijs & Examinering.
  • Delen
Wij gebruiken cookies om het bezoeken van onze website gemakkelijk en gebruiksvriendelijk te maken. Lees meer over cookies.